Transport si retururi

Livrarea comenzilor in Romania

Conpania noastra face livrari doar pe teritoriul Romaniei. Costul transportului este GRATUIT.


Pentru impachetare tip CADOU, adaugare FELICITARE cu mesaj special, va rugam sa lasati comentariu la rubrica Observatii, la plasarea comenzii.

Politica de retur

Dacă doresti sa schimbi un produs, poti face o noua comanda pe site cu produsul/ele dorite si ne anunti telefonic la 0720.61.44.14 de intentia ta de a schimba produsul. Noi vom trimite curierul cu noul produs comandat si tu vei preda curierului produsul ce doresti sa il returnezi. Produsul trebuie sa fie in conformitate cu conditiile noastre de returnare de mai jos.

Dacă doresti sa returnezi un produs, indiferent de motiv, trebuie să urmezi procedurile noastre de returnare (prezentate mai jos) si sa trimiti catre noi produsul pe care l-ai primit de la noi, în conformitate cu aceste proceduri.

 

NU SE POT RETURNA PRODUSELE FOLOSITE!

 

Conditii de returnare a produselor:

- produsul nu va prezenta semne de uzura

- produsul nu va fi deteriorat si nu va avea accesorii lipsa (bretele, etc...)

- instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 14 zile calendaristice de la momentul primirii coletului

- returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului

- ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura

- retururile se vor face numai impreuna cu factura primita 

 

Modalitate de returnare:

 - te rugam sa ne instiintezi de intentia de a returna produsul printr-un e-mail la adresa contact@sarossi.ro, care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, produsul pe care doresti sa-l returnezi (gasesti aceste detalii in mesajele de confirmare primite dupa efectuarea comenzii)

- dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne poti returna produsul EXCLUSIV prin curier rapid, cu mentiunea ca pe colet sa fie mentionat numele pe care s-a plasat comanda

- dupa ce vom primi produsul si el este conform conditiile exprimate mai sus, iti vom returna banii (in maxim 14 zile calendaristice)

- pentru returnarea banilor este nevoie sa ne comunici un cont IBAN deschis pe numele persoanei pe care este efectuata factura

- pentru retur, singurul cost pe care il vei suporta va fi costul de transport al produsului catre sediul nostru, fara a exista alte taxe suplimentare 

Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat în termen de 14 zile calendaristice de la primire, in starea initiala, te rugam sa te asiguri ca toate etichetele raman atasate produsului. Asigura-te că nu există semne pe produs. Te rugăm să returnezi produsul intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului.

Ai obligatia legala de a avea grija de produs/e cat timp se afla in posesia ta. 

 

Adresa pentru returnarea produselor este:

Str.Aleea Botorani, Nr 15, bl. V49, ap. 21, sector 5, București. 
Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa 
contact@sarossi.ro sau telefonic la numărul 0720. 61.44.14(disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 - 18.00). 

 Vă răspundem în cel mai scurt timp.